Een gezonde basis

Leidingen en funderingen

BGL aan de beurt

Stap voor stap komen we dichterbij ons eerste vernieuwde leshuis. Moeskops’ heeft een eerste basis gelegd en Van den Buijs en Bink zijn hard op weg om het leshuis bgl een prettige en gezonde leer- en werkomgeving te maken.

Iets om op te bouwen

Voor de vernieuwing van het Markland Oudenbosch is een nieuwe fundering nodig. Moeskops’ heeft deze inmiddels gestort voor het leshuis BGL en de mediatheek. Daarop kan nu verder worden gebouwd aan de vernieuwing van beide locaties. Zo zijn de gevels van het leshuis ook al gemonteerd. Een goede basis om op door te bouwen.

Even luchten

De installateurs van Van den Buijs en Bink zijn nu hard aan het werk om installaties en leidingen te plaatsen. Deze moeten ervoor zorgen dat we een gezonde leer- en werkomgeving kunnen waarborgen. De temperatuur zal in het nieuwe leshuis altijd goed geregeld zijn, zonder dat we teveel energie verbruiken. Daarnaast verbeteren we de luchtkwaliteit zodat er minder CO2 in de lucht hangt. En schonere lucht betekent een gezonder lichaam en dus een goede basis voor het denk- en doewerk op school.

created by Bigbooom