STEL HIER
JE VRAAG

Heb je vragen over
de vernieuwing?
Stel ze gerust!

Lees voor de zekerheid eerst even deze veelgestelde vragen door. Mogelijk geven we daarmee al een antwoord.

Veelgestelde vragen

Wat ga ik merken van de vernieuwing?

In de voorbereidende fase, waar we nu in zitten, zul je er niet veel van merken. Behalve dan dat je er zowel in de school als hier op de website over leest. Ook zul je een keer les krijgen in het Proeflokaal. Pas vanaf de bouwfase zal je merken dat er wordt gesloopt en gebouwd. Maar dat doen we natuurlijk zo stilletjes mogelijk.

Wanneer vinden de verbouwingen plaats?

De precieze datum weten we zelf ook nog niet. Dat hang van heel veel dingen af; de informatie die onze leerlingen en leraren geven, de samenwerking met de architect, de aannemer en andere mensen, hoeveel vleermuizen in ons gebouw wonen en nog een hoop andere dingen. Wanneer we hier meer over weten is dat te zien in onze agenda en lees je er meer over in de vernieuwsberichten.

Waarom wordt de school vernieuwd?

Omdat wij graag onderwijs van goede kwaliteit geven en dat ook willen blijven geven. Bij goed onderwijs hoort ook een goede plek om onderwijs in te geven. Het huidige gebouw is niet slecht, maar kan zeker beter! Door dat samen met onze leerlingen en leerkrachten aan te pakken, denken wij zo goed mogelijk aan een nieuwe leeromgeving te kunnen werken.

Staat je vraag er niet tussen? Vul je vraag, naam en e-mailadres hieronder in. Dan gaan wij aan de slag om te kijken of we je vraag al kunnen beantwoorden.

versturen

Bedankt! Je bericht is ontvangen. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer het (later) nog een keer.
created by Bigbooom