Werk aan de winkel

Voorbereiding van de Vernieuwing

De eerste stappen

De bouwwerkzaamheden bij onze school zullen niet onopgemerkt gebleven zijn. Bouwverkeer rijdt regelmatig af en aan. De bouwvakkers zijn een bekend gezicht geworden en de sloop- en stripwerkzaamheden aan het mavo leshuis zijn duidelijk zichtbaar.

Slopen en rooien

Het mavo leshuis is nu dus aan de beurt. In- en rondom het gebouw wordt er hard gewerkt om zowel de binnen- als buitenkant te veernieuwen. Zo wordt er naast het sloopwerk ook gerooid; bomen die in de weg staan worden gemarkeerd en ontworteld.

Ongestoord heien

Binnenkort starten heiwerkzaamheden. De Vernieuwing vraagt om nieuwe fundering, dus zullen er palen de grond in moeten worden geslagen. Normaal gesproken is dat goed te horen en voelen, maar bij ons zal het heien trillingsvrij en geluidsarm plaatsvinden. Dat doen ze door niet bovenop de buispaal te heien, maar erin. Oftewel; geen luid gehamer. Daarmee verlagen we de overlast zoveel mogelijk, zowel voor onze leerlingen en personeel als omwonenden. 

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat deze werkzaamheden vragen oproepen. Die kun je gerust stellen aan Paul Schreurs, de contactpersoon van het uitvoerende bedrijf, Moeskops BV. Hij is te bereiken via 06 25 35 10 82.

created by Bigbooom